De ziua mea vreau sa plantez un copac

 

Madalina Maria Iancu Plantam fapte bune in Romania

45.714285714286% Complete
320 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
4
Donații

Iubesc planeta si a venit timpul sa-i dau ceva inapoi asa ca am decis sa-mi donez ziua de nastere pentru a sprijini impadurirea Romaniei.

Anul acesta implinesc o varsta frumoasa si imi doresc tare mult sa plantez cel putin un copac ca sa las ceva in urma mea pe acest pamant si sa contribui la imbunatatirea calitatii aerului pe care-l respiram.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Din 2011 ne dedicăm timpul și energia pentru aduce schimbări pozitive asupra mediului înconjurător dar și al oamenilor pentru că le oferim cadrul perfect pentru voluntariat în natură.  

Prin acțiunile noastre, avem impact asupra comunităților locale, contribuind la îmbunătățirea calității aerului și la crearea unui mediu mai sănătos și mobilizăm mii de voluntari anual, prin interesul pe care îl generăm în rândul societății civile.

Cu sprijinul voluntarilor și al companiilor care susțin financiar cauza noastră, am reușit să plantăm peste 3.000.000 de puieți, acoperind o suprafață de aproximativ 800 de hectare în localități din 35 de județe din întreaga țară.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a vă alătura inițiativei Plantăm fapte bune în România, vă invităm să ne urmăriți pe www.plantamfaptebune.ro sau pe paginile noastre de Facebook, Instagram și LinkedIn.

Împreună plantăm puieții unui viitor mai verde și mai durabil pentru generațiile viitoare.

Aleargă, înoată și pedalează tare! Apoi vino la plantare!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

Anonymous

100 RON
Felicitari pentru initiativa!
08 Nov 2016
plantarea de pe 12.11.2016
07 Nov 2016
07 Nov 2016

Anonymous

100 RON
04 Nov 2016