Colectionam aer curat si fapte bune!

 

Corina Manta Plantam fapte bune in Romania

40% Complete
200 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

           „Printre ceasurile fericite ale vieții mele sunt acelea petrecute în pădure.”

Anul acesta am ales sa sarbatoresc ziua de nastere alaturi de natura atat de draga noua. Implicata ca voluntar de mai bine de patru ani in actiunile initiate de Plantam Fapte Bune in Romania, am inteles, ca misiunea noastra, a comunitatii, este si aceea de a contribui la un viitor “mai verde”, de a planta paduri si de a creste impreuna cu ele. 

            Impreuna sa plantam, sa ingrijim si sa impadurim!

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Din 2011 ne dedicăm timpul și energia pentru aduce schimbări pozitive asupra mediului înconjurător dar și al oamenilor pentru că le oferim cadrul perfect pentru voluntariat în natură.  

Prin acțiunile noastre, avem impact asupra comunităților locale, contribuind la îmbunătățirea calității aerului și la crearea unui mediu mai sănătos și mobilizăm mii de voluntari anual, prin interesul pe care îl generăm în rândul societății civile.

Cu sprijinul voluntarilor și al companiilor care susțin financiar cauza noastră, am reușit să plantăm peste 3.000.000 de puieți, acoperind o suprafață de aproximativ 800 de hectare în localități din 35 de județe din întreaga țară.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a vă alătura inițiativei Plantăm fapte bune în România, vă invităm să ne urmăriți pe www.plantamfaptebune.ro sau pe paginile noastre de Facebook, Instagram și LinkedIn.

Împreună plantăm puieții unui viitor mai verde și mai durabil pentru generațiile viitoare.

Suntem Plantam fapte bune in Romania, initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat.

De 10 ani plantam paduri si crestem impreuna cu ele. Numaram peste 1.000.000 de puieti plantati cu ajutorul comunitatii pe care am creat-o si pe care o dezvoltam continuu.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

lavie

25 RON
La multi ani, Cory!
06 Apr 2019
La Multi ani Corina!!! Planteaza fapte bune este un pas bun pentru schimbare iti doresc succès in tot ceea ce faci. Esti un om minunat si deosebit !
29 Mar 2019

Anonymous

25 RON
:)
18 Mar 2019