Corina Manta - Plantam fapte bune in Romania

Colectionam aer curat si fapte bune!

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
3 Donatii

 

           „Printre ceasurile fericite ale vieții mele sunt acelea petrecute în pădure.”

Anul acesta am ales sa sarbatoresc ziua de nastere alaturi de natura atat de draga noua. Implicata ca voluntar de mai bine de patru ani in actiunile initiate de Plantam Fapte Bune in Romania, am inteles, ca misiunea noastra, a comunitatii, este si aceea de a contribui la un viitor “mai verde”, de a planta paduri si de a creste impreuna cu ele. 

            Impreuna sa plantam, sa ingrijim si sa impadurim!

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Plantam fapte bune in Romania

Suntem initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat. In cei 10 ani de activitate, am devenit un fenomen national si, dincolo de cifre (peste 1.250.000 de puieti plantati, zeci de mii devoluntari mobilizati, sute de hectare de padure infiintate), ne mandrim cu valul imens de constientizare pe care l-am declansat in interiorul societatii civile si in randul multor companii.

Anul acesta, pandemia de COVID-19 a dus la distantare sociala. In acest context, am fost nevoiti sa impadurim fara voluntari. Am plantat peste 260.000 de puieti pe o suprafata de 59 de hectare, cu ajutorul firmelor specializate. Regretam ca nu i-am avut alaturi de noi pe voluntari si ca nu avem acele fotografii cu plantatorul extenuat dar fericit la culme. Ne-a lipsit, de asemenea, componenta educationala a actiunilor noastre.

Dar sezoane de plantare mai sunt, iar noi nu ne oprim aici. Speram sa ne revedem in efectiv complet sa impadurim din nou impreuna, in toamna acestui an. 

Pana atunci, fii la curent cu noutatile  www.plantamfaptebune.ro sau pe Facebook.

Plantam fapte bune in Romania ~ 2019

Suntem Plantam fapte bune in Romania, initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat.

De 10 ani plantam paduri si crestem impreuna cu ele. Numaram peste 1.000.000 de puieti plantati cu ajutorul comunitatii pe care am creat-o si pe care o dezvoltam continuu.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

lavie

25 RON
La multi ani, Cory!
06 Apr 2019
La Multi ani Corina!!! Planteaza fapte bune este un pas bun pentru schimbare iti doresc succès in tot ceea ce faci. Esti un om minunat si deosebit !
29 Mar 2019

Anonymous

25 RON
:)
18 Mar 2019