Plantam fapte bune in Romania

Suntem Plantam fapte bune in Romania, initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat.

De 10 ani plantam paduri si crestem impreuna cu ele. Numaram peste 1.000.000 de puieti plantati cu ajutorul comunitatii pe care am creat-o si pe care o dezvoltam continuu.

Intr-un interval de timp relativ scurt,  Plantam fapte bune in Romania  a devenit un fenomen national si, dincolo de cifre (zeci de mii de voluntari mobilizati, sute de hectare de padure infiintate), ne mandrim cu valul imens de constientizare pe care am reusit sa il declansam in interiorul societatii civile dar si in randul multor companii.

Iata ce ne propunem în 2020:

Impadurirea unor suprafete noi Ingrijirea puietilor plantati Organizarea de actiuni de impadurire cu rol educativ (scoli, gradinite, licee etc.) Dezvoltarea proiectului „Spre Plantarea ZERO WASTE” – strategia pe termen mediu de reducere a deseurilor generate in timpul plantarii, prin colectare separata.

Viziteaza-ne pe www.plantamfaptebune.ro sau pe Facebook.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

12

Suma:

1,285 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Plantam fapte bune in Romania

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii

In beneficiul: Plantam fapte bune in Romania

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

1,285 RON

Suma:

1

Galantomi:
12 Donatii

Pagini fundraising

Natura ne sustine viata. Sa-i multumim impreuna!

Se spune ca ar fi bine sa plantam cel putin un copac pentru fiecare an pe care il traim pe Pamant. Pentru ca multi nu stim unde si cum sa facem acest

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Plantează fapte bune alături de mine

Mi-aș dori ca ziua mea să fie în fiecare zi, așa cum mi-aș dori ca și Crăciunul să fie în fiecare zi, așa cum mi-aș dori ca România să r

1,000 RON Target
1,285 RON Suma
12 Donatii
100% Complete