Plantam fapte bune in Romania

Suntem Plantam fapte bune in Romania, initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat.

De 10 ani plantam paduri si crestem impreuna cu ele. Numaram peste 1.000.000 de puieti plantati cu ajutorul comunitatii pe care am creat-o si pe care o dezvoltam continuu.

Intr-un interval de timp relativ scurt,  Plantam fapte bune in Romania  a devenit un fenomen national si, dincolo de cifre (zeci de mii de voluntari mobilizati, sute de hectare de padure infiintate), ne mandrim cu valul imens de constientizare pe care am reusit sa il declansam in interiorul societatii civile dar si in randul multor companii.

Iata ce ne propunem în 2020:

Impadurirea unor suprafete noi Ingrijirea puietilor plantati Organizarea de actiuni de impadurire cu rol educativ (scoli, gradinite, licee etc.) Dezvoltarea proiectului „Spre Plantarea ZERO WASTE” – strategia pe termen mediu de reducere a deseurilor generate in timpul plantarii, prin colectare separata.

Viziteaza-ne pe www.plantamfaptebune.ro sau pe Facebook.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

21

Suma:

1,433 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Plantam fapte bune in Romania

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

1,433 RON

Suma:

1

Galantomi:
21 Donatii

Pagini fundraising

Iti daruiesc! Imi daruiesti?

Iti daruiesc? Imi daruiesti?   Iti daruiesc ziua mea de nastere  ca adunare intre prieteni la plantat de copaci. Organizam noi totul ( adica noi, ce

29,000 RON Target
1,433 RON Suma
21 Donatii
4.9413793103448% Complete